CRM-service

CRM-service on markkinoiden parhaiten varusteltu web-pohjainen kokonaisratkaisu asiakkuudenhallintaan (Customer Relationship Management), myyntiprosessien automatisointiin (Sales Force Automation) ja monikanavaisen sähköisen markkinoinnin toteuttamiseen. CRM-service tehostaa myyntitoimintaa, lisää tuottavuutta ja tätä kautta kasvattaa liikevaihtoa. Palvelumme sisältää myös työkalut eMarkkinoinnin, online-kyselyjen ja tele-kontaktoinnin toteuttamiseen.
 

Joustava ratkaisu

Helpota työnkulkuasi. Monipuolinen asetusten säätö auttaa sinua ottamaan käyttöön haluamasi toiminnot. Toimintojen käyttöönotto onnistuu vain muutamalla klikkauksella.

Helppo aloittaa

'Software as a Service' -malli sallii palvelun nopean käyttöönoton ilman perinteisiä IT-infrastruktuurin kuluja. Tiedot, ohjelmistot ja laitteistot sijaitsevat turvallisissa datakeskuksissamme.

Näin onnistut CRM-hankinnassa

Kolme tärkeintä tekijää, jotka kannattaa huomioida:
1) Johda projektia liiketoiminnan näkökulmasta.
2) Tee vaatimusmäärittely -dokumentti.
3) Valitse järjestelmä, joka kattaa perustoiminnot.

 

Tilaa uutiskirjeemme!

 

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajantasalla uusista ominaisuuksia ja saat vinkkejä kuinka lajentaa omaa CRM käyttöäsi

Sana asiakkailtamme

"Hanke kyettiin toteuttamaan todella nopealla aikataululla. Kolmessa kuukaudessa sopimuksen solmimisesta saimme ensimmäisen version koko myynnin käyttöön. Voimme pitää hanketta erittäin onnistuneena. Saimme apua käyttöönottoon CRM-serviceltä ja Alma Talent CRM:n projektitiimiltä ja asiat sujuivat suunnitellusti. Nyt kun ratkaisu on saatu käyttöön, on kehityksen painopiste jatkossa myynti- ja markkinointiprosessien tehostamisessa ja parantuneen asiakastyytyväisyyden kehittämisessä edelleen."